Over ons

ONS CONCEPT

Innovatie met nieuwe
hennep producten en diensten

Cannatheek wil hennepgerelateerde producten breder inzetten in de samenleving en dit begeleiden, waarmee we macro-economische voordelen realiseren en het welzijnsniveau verhogen. Door het geven van voorlichting, onderzoek te doen, te publiceren en CBD producten te leveren aan diegenen die daar behoefte aan hebben wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de samenleving.

Het is onze ambitie om innovatief te zijn met nieuwe hennepgerelateerde diensten en producten, duurzaam te handelen en maatschappelijk relevant te opereren, waarbij we het stigma en taboe dat (nog steeds) op deze plant rust doorbreken.

Wie zijn wij?

Ik ben Giovanni van Eijk en eigenaar van Cannatheek Utrecht. Vanuit mijn persoonlijke situatie ben ik er achtergekomen dat het lastig is om informatie te verkrijgen over het gebruik en de werking van cannabinoïden, zoals CBD. De expertise die Cannatheek in huis heeft, was voor mij de motivatie om deze expertise te verspreiden in regio Utrecht.

Het is belangrijk dat cannabinoïden, zoals CBD, serieus genomen worden en dat begeleiding rondom dit soort producten wordt aangeboden. Cannatheek Utrecht zet zich hier dan volledig op in. Naast dat wij nieuwe en innovatieve producten in huis hebben, kan iedereen hier terecht voor zijn of haar vragen omtrent CBD.

Ons ultieme doel is om de acceptatie rondom cannabis te verbeteren en iedereen veilig cannabis producten te laten gebruiken onder professionele supervisie.